ajankohtaiset tiedotteet
-
-
Ruokaklusterin tammikuun 2025 uutiskirje
Uutiskirjeessä esillä: Tulevia tapahtumia: Lue kirje tästä.
-
-
Etelä-Savon ruokaklusterin kokemuksia kansainvälistymisestä
Etelä-Savon ruokaklusteri on toiminut kaksi vuotta. Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hankkeessa keskeisenä tavoitteena on ollut Etelä-Savon ruoka-alan näkyvyyden edistäminen kansainvälisissä verkostoissa. Klusterit Euroopassa…
-
Etelä-Savon ruokaklusterille pronssitason laatumerkki
Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hankkeen toimenpiteenä Etelä-Savon ruokaklusterille haettiin pronssitason European Clusters Excellence Labelling Structure (EUCLES) -laatumerkkiä. Marraskuun lopulla saatiin virallinen raportti ja…
-
-
Kissalle kiisket, koiralle kuoreet tai sitten ei
Mikkelin Esedulla järjestetyssä Rohkeutta ruokainnovaatioihin -tapahtumassa laitettiin uskomukset uusiksi. Tuorepastaa kuoreella, friteerattua ja paistettua kuoretta, kuoreella täytettyjä tortellineja, kuoretta pikkelöidyn omenan tai sitruuna-aiolin kera. Kuusi…
-
-
Innovaatioiltapäivä 28.10.2024, klo. 14-17
Viime vuoden tapaan ESedulla järjestetään innovaatioiltapäivä, jossa on nähtävillä ja maisteltavissa erilaisia elintarviketuotekokeiluja – tänä vuonna pääraaka-aineeksi valittiin kuore. Iltapäivässä on myös mukana kala-alan yrittäjiä…