Ruokaklusterin huhtikuun uutiskirje
Etelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeeseen on koottu tuhti kattaus ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle. Lue lisää näistä aiheista uutiskirjeestä.
Etelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeeseen on koottu tuhti kattaus ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle. Lue lisää näistä aiheista uutiskirjeestä.
Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kokosi paikallisia ruoka-alan toimijoita yhteen pohtimaan miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia, millaisia työkaluja yritysten riskinhallintaan on…
Etelä-Savon ruokaklusterin helmikuun uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa ruoka-alan kehittämiseen. Uutiskirjeen aiheina: – European Region of Gastronomy Saimaa juhlavuosi 2024 on jo käynnissä– Oletko kiinnostunut kehittämään Itä-Suomen elinkeinokalataloutta?…
Tervehdys, sinä lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kahden päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia makkaroita, lihanjatkojalosteita,…
Miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia? Millaisia työkaluja on yritysten riskinhallintaan? Millaisia asioita kansainväliset matkailijat arvostavat? Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kutsuu…
Joulukuun uutiskirjeessä aiheina mm.: Saimaan Gastronomian juhlavuoden kuulumisia Saimaan juhlavuoden avajaisia vietetään 2-4.2.2024European Region of Gastronomy -tunnustus kuuluu kaikille Saimaan alueen asukkaille ja yrittäjille! Taste…
Lokakuun uutiskirjeessä aiheina mm.: Suonenjoen mansikka sai EU:n nimisuojan Suonenjoen mansikka on saanut nimisuojan Euroopan Unionin komission hyväksyttyä Suonenjoen mansikka -nimen rekisteröinnin. Suonenjoen mansikka sai…