ajankohtaiset tiedotteet
- 
 Ruokaklusterin lokakuun 2025 uutiskirjeRuokaklusterin uutiskirjeessä on esillä ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle. Huippu-uutisena on haukivuorelaisen Ease Organicin pakastekuivattujen luomuvihannesten valinta Vuoden Luomutuotteeksi. Isot onnittelut ruokaklusterin toimijoilta Elina ja Antti… 
- 
 Ruokaklusterin syyskuun uutiskirjeEtelä-Savon ruoka-alalla on paljon tapahtumia ja koulutuksia syys-lokakuussa. Ne on koottu Etelä-Savon ruokaklusterin syyskuun uutiskirjeeseen, samoin muita ajankohtaisia aiheita. Syyskuun uutiskirjeessä: Tutustu uutiskirjeeseen tästä. 
- 
 Osallistu vuoden luomutuote -kilpailuunLöytyykö Suomen paras luomutuote sinun yrityksesi valikoimista? Luomuliitto haluaa kannustaa elintarvikealan yrityksiä luomutuotteiden kehittämisessä palkitsemalla parhaat tuotteet vuosittain. Voit ilmoittautua Vuoden Luomutuote -kilpailuun 24.8. asti. Kilpailussa on kaksi… 
- 
 Ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeEtelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä tuodaan esille mm. Saimaan seudun voitokkaita ruokatuliaisia, tukimahdollisuuksia yritysten kehittämistoimiin ja tulevia tapahtumia. Tutustu kirjeeseen tästä. 
- 
 Ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeEtelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeessä kerromme mm. maakuntamme voitokkaasta lähiruokayrityksestä Ease Organic Oy:stä, Saimaa Local Food Gift Challenge 2025 – voittajista ja tuomme esille laajan kattauksen… 
- 
- 
 Ruokaklusterin tammikuun 2025 uutiskirjeUutiskirjeessä esillä: Tulevia tapahtumia: Lue kirje tästä. 
- 
- 
 Etelä-Savon ruokaklusterin kokemuksia kansainvälistymisestäEtelä-Savon ruokaklusteri on toiminut kaksi vuotta. Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hankkeessa keskeisenä tavoitteena on ollut Etelä-Savon ruoka-alan näkyvyyden edistäminen kansainvälisissä verkostoissa. Klusterit Euroopassa… 
