ajankohtaiset tiedotteet
-
Ruokaklusterin syyskuun uutiskirje
Etelä-Savon ruoka-alalla on paljon tapahtumia ja koulutuksia syys-lokakuussa. Ne on koottu Etelä-Savon ruokaklusterin syyskuun uutiskirjeeseen, samoin muita ajankohtaisia aiheita. Syyskuun uutiskirjeessä: Tutustu uutiskirjeeseen tästä.
-
Osallistu vuoden luomutuote -kilpailuun
Löytyykö Suomen paras luomutuote sinun yrityksesi valikoimista? Luomuliitto haluaa kannustaa elintarvikealan yrityksiä luomutuotteiden kehittämisessä palkitsemalla parhaat tuotteet vuosittain. Voit ilmoittautua Vuoden Luomutuote -kilpailuun 24.8. asti. Kilpailussa on kaksi…
-
Ruokaklusterin toukokuun uutiskirje
Etelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä tuodaan esille mm. Saimaan seudun voitokkaita ruokatuliaisia, tukimahdollisuuksia yritysten kehittämistoimiin ja tulevia tapahtumia. Tutustu kirjeeseen tästä.
-
Ruokaklusterin huhtikuun uutiskirje
Etelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeessä kerromme mm. maakuntamme voitokkaasta lähiruokayrityksestä Ease Organic Oy:stä, Saimaa Local Food Gift Challenge 2025 – voittajista ja tuomme esille laajan kattauksen…
-
-
Ruokaklusterin tammikuun 2025 uutiskirje
Uutiskirjeessä esillä: Tulevia tapahtumia: Lue kirje tästä.
-
-
Etelä-Savon ruokaklusterin kokemuksia kansainvälistymisestä
Etelä-Savon ruokaklusteri on toiminut kaksi vuotta. Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hankkeessa keskeisenä tavoitteena on ollut Etelä-Savon ruoka-alan näkyvyyden edistäminen kansainvälisissä verkostoissa. Klusterit Euroopassa…
-
Etelä-Savon ruokaklusterille pronssitason laatumerkki
Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hankkeen toimenpiteenä Etelä-Savon ruokaklusterille haettiin pronssitason European Clusters Excellence Labelling Structure (EUCLES) -laatumerkkiä. Marraskuun lopulla saatiin virallinen raportti ja…