ajankohtaiset tiedotteet
-

Ruokaklusterin marraskuun uutiskirje
Uutiskirjeessä aiheina nuorten ideat kestävään ruokaan, mikkeliläisen Arto Montosen valinta vuoden luonnontuotetoimijaksi, kalastuksen kehittämisen tuet, Suomen ruokamaakuvatutkimus ja kansainvälistymiseen tarjolla olevat uudet rahoitusmahdollisuudet. Tutustu tästä
-

Ruokaklusterin lokakuun 2025 uutiskirje
Ruokaklusterin uutiskirjeessä on esillä ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle. Huippu-uutisena on haukivuorelaisen Ease Organicin pakastekuivattujen luomuvihannesten valinta Vuoden Luomutuotteeksi. Isot onnittelut ruokaklusterin toimijoilta Elina ja Antti
-

Ruokaklusterin syyskuun uutiskirje
Etelä-Savon ruoka-alalla on paljon tapahtumia ja koulutuksia syys-lokakuussa. Ne on koottu Etelä-Savon ruokaklusterin syyskuun uutiskirjeeseen, samoin muita ajankohtaisia aiheita. Syyskuun uutiskirjeessä: Tutustu uutiskirjeeseen tästä.
-

Osallistu vuoden luomutuote -kilpailuun
Löytyykö Suomen paras luomutuote sinun yrityksesi valikoimista? Luomuliitto haluaa kannustaa elintarvikealan yrityksiä luomutuotteiden kehittämisessä palkitsemalla parhaat tuotteet vuosittain. Voit ilmoittautua Vuoden Luomutuote -kilpailuun 24.8. asti. Kilpailussa on kaksi
-

Ruokaklusterin toukokuun uutiskirje
Etelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä tuodaan esille mm. Saimaan seudun voitokkaita ruokatuliaisia, tukimahdollisuuksia yritysten kehittämistoimiin ja tulevia tapahtumia. Tutustu kirjeeseen tästä.
-

Ruokaklusterin huhtikuun uutiskirje
Etelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeessä kerromme mm. maakuntamme voitokkaasta lähiruokayrityksestä Ease Organic Oy:stä, Saimaa Local Food Gift Challenge 2025 – voittajista ja tuomme esille laajan kattauksen
-
-

Ruokaklusterin tammikuun 2025 uutiskirje
Uutiskirjeessä esillä: Tulevia tapahtumia: Lue kirje tästä.
-
