Siirry sisältöön
Etelä-Savon ruokaklusteri logo
  • Etusivu
  • RuokaklusteriLaajenna
    • Visio & missio
    • Painopisteet
  • ToimintaLaajenna
    • Asiantuntijat
  • Jäsenet
  • Etelä-SavoLaajenna
    • ruoka-alan datapankki
    • Hankkeet
  • ruoka-alan materiaalitLaajenna
    • Uutiskirjeet
  • Ajankohtaista
  • yhteystiedotLaajenna
    • Jäsenhakemuslomake
  • EN
Etelä-Savon ruokaklusteri logo

Tapahtumat

Koti / Ajankohtaista / Tapahtumat
  • Innovaatioiltapäivä 28.10.2024, klo. 14-17

    Innovaatioiltapäivä 28.10.2024, klo. 14-17

    Viime vuoden tapaan ESedulla järjestetään innovaatioiltapäivä, jossa on nähtävillä ja maisteltavissa erilaisia elintarviketuotekokeiluja – tänä vuonna pääraaka-aineeksi valittiin kuore. Iltapäivässä on myös mukana kala-alan yrittäjiä

    Lue lisää

    28.9.2024
  • POTUNNOSTO – POTTUTASTING MIKKELIN TORILLA LA 7.9.2024 KLO 10-13

    POTUNNOSTO – POTTUTASTING MIKKELIN TORILLA LA 7.9.2024 KLO 10-13

    Miten sattuikin, että on potunnostopäivä, kun on samanaikaisesti myös valtakunnallinen Lähiruokapäivä. Lauantaina 7.9.2024 klo 10-13 Mikkelin torilla Etelä-Savon Ruokaklusteri ja Pellolta pöytään näkyväksi -hanke järjestävät

    Lue lisää

    5.9.2024
  • Luonnonlaidunpäivä Lenjuksen maitotilalla Mikkelissä 15.6. klo 10-14

    Luonnonlaidunpäivä Lenjuksen maitotilalla Mikkelissä 15.6. klo 10-14

    Luonnonlaitumet ovat peltojen ulkopuolisia maatalousmaita, joita hoidetaan laiduntamalla tai niittämällä. Ne ovat luonnon monimuotoisuuden kannalta keskeisiä elinympäristöjä. Tervetuloa tutustumaan Lenjuksen maitotilan luonnonlaitumiin Porrassalmen perinteisissä maisemissa.

    Lue lisää

    24.5.2024
  • Lihanjalostus artesaaniruoka kriteerein -työpaja 4.-5.4.2024

    Lihanjalostus artesaaniruoka kriteerein -työpaja 4.-5.4.2024

    Tervehdys, sinä lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kahden päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia makkaroita, lihanjatkojalosteita,

    Lue lisää

    22.2.2024
  • Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus 30.1. klo 10-14

    Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus 30.1. klo 10-14

    Miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia? Millaisia työkaluja on yritysten riskinhallintaan? Millaisia asioita kansainväliset matkailijat arvostavat? Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kutsuu

    Lue lisää

    17.1.2024

Etelä-Savon ruokaklusteri

Etelä-Savon ruokaklusteri – South Savo Food Cluster on ruoka- ja elintarvikealan toimijoiden ja yritysten verkosto. Ruokaklusteri perustettiin vuonna 2022 vahvistamaan maakunnan yhteen hiileen puhaltavaa ruoka-alan kehittämistyötä kansallisesti ja kansainvälisesti. Ruoka-ala on merkittävä toimiala Etelä-Savossa. Lähes joka viides toimipaikka on ruoka-alalla.

Ota yhteyttä

Liity jäseneksi

TIETOSUOJASELOSTE

Etelä-Savon ruokaklusteri logo
Toimintaa tukemassa Maaseuturahasto.

© 2025 Etelä-Savon ruokaklusteri

LinkedIn
Vieritä ylös
  • Etusivu
  • Ruokaklusteri
    • Visio & missio
    • Painopisteet
  • Toiminta
    • Asiantuntijat
  • Jäsenet
  • Etelä-Savo
    • ruoka-alan datapankki
    • Hankkeet
  • ruoka-alan materiaalit
    • Uutiskirjeet
  • Ajankohtaista
  • yhteystiedot
    • Jäsenhakemuslomake
  • EN
Haku