Etelä-Savon ruoka-alan uutiskirjeet
Tilaa uutiskirje tästä.
-

Ruokaklusterin marraskuun uutiskirje
Uutiskirjeessä aiheina nuorten ideat kestävään ruokaan, mikkeliläisen Arto Montosen valinta vuoden luonnontuotetoimijaksi, kalastuksen kehittämisen tuet, Suomen ruokamaakuvatutkimus ja kansainvälistymiseen tarjolla olevat uudet rahoitusmahdollisuudet. Tutustu tästä
-

Ruokaklusterin lokakuun 2025 uutiskirje
Ruokaklusterin uutiskirjeessä on esillä ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle. Huippu-uutisena on haukivuorelaisen Ease Organicin pakastekuivattujen luomuvihannesten valinta Vuoden Luomutuotteeksi. Isot onnittelut ruokaklusterin toimijoilta Elina ja Antti
Edelliset uutiskirjeet
-
Ruokaklusterin syyskuun uutiskirje
-
Ruokaklusterin toukokuun uutiskirje
-
Ruokaklusterin huhtikuun uutiskirje
-
Ruokaklusterin maaliskuun 2025 uutiskirje
-
Ruokaklusterin tammikuun 2025 uutiskirje
-
Joulukuun uutiskirje
-
Marraskuun uutiskirje
-
Lokakuun uutiskirje
-
Ruokaklusterin elokuun uutiskirje
-
Ruokaklusterin toukokuun uutiskirje
-
Ruokaklusterin huhtikuun uutiskirje
-
Helmikuun Ruokaklusterin uutiskirje
-
Etelä-Savon ruokaklusterin uutiskirje 12/23
-
Etelä-Savon ruokaklusterin uutiskirje 10/23
