Etelä-Savon ruoka-alan uutiskirjeet

Tilaa uutiskirje tästä.

  • Ruokaklusterin marraskuun uutiskirje

    Ruokaklusterin marraskuun uutiskirje

    Uutiskirjeessä aiheina nuorten ideat kestävään ruokaan, mikkeliläisen Arto Montosen valinta vuoden luonnontuotetoimijaksi, kalastuksen kehittämisen tuet, Suomen ruokamaakuvatutkimus ja kansainvälistymiseen tarjolla olevat uudet rahoitusmahdollisuudet. Tutustu tästä

    Lue lisää

  • Ruokaklusterin lokakuun 2025 uutiskirje

    Ruokaklusterin lokakuun 2025 uutiskirje

    Ruokaklusterin uutiskirjeessä on esillä ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle. Huippu-uutisena on haukivuorelaisen Ease Organicin pakastekuivattujen luomuvihannesten valinta Vuoden Luomutuotteeksi. Isot onnittelut ruokaklusterin toimijoilta Elina ja Antti

    Lue lisää

Edelliset uutiskirjeet