Ruokaklusterin tammikuun 2025 uutiskirje
Uutiskirjeessä esillä:
- Vuoden lähiruokateko -palkintohaku on auki 12.2.2025 asti
- Kuka on vuoden ruokakasvattaja – ehdota 14.2.2025 mennessä
- Xamk RestoLab – uudenaikainen ruokapalvelujen oppimis- ja kehittämisympäristö
- Tyhyteko-hanke yhdistää fysiologiset mittaukset työhyvinvoinnin kehittämiseen
- Uutta näkökulmaa ammattikeittiöihin ja catering-alalle
- Arviointityökalu matkailupalvelujen ensivaiheen suunnitteluun
- Ruoan ympäristöjalanjälkien laskentaan uusi ohjeistus
Tulevia tapahtumia:
- Luonnontuotealan webinaarisarja tiistaisin 28.1. – 25.2.
- TyhyTeko kick off -webinaari 29.1.
- Pientuottajat osana julkisia hankintoja -info 5.2.
- Vinkkejä suoramyyntiin -webinaari 11.2
- Työhyvinvointia ammattikeittiöihin ja catering-alalle -työpaja 12.2.
- Kestävyysraportointi- ja yritysvastuudirektiivi -webinaari 13.2.
- Eväitä ruokamatkailun kehittämiseen -tapahtuma 14.2.
- Osta ja myy – toimivat jakelukanavat -webinaari 11.3.
- Matkailu- ja ravitsemisalan kevään koulutuksia