/

Ruokaklusterin tammikuun 2025 uutiskirje

Uutiskirjeessä esillä:  

  • Vuoden lähiruokateko -palkintohaku on auki 12.2.2025 asti
  • Kuka on vuoden ruokakasvattaja – ehdota 14.2.2025 mennessä
  • Xamk RestoLab – uudenaikainen ruokapalvelujen oppimis- ja kehittämisympäristö
  • Tyhyteko-hanke yhdistää fysiologiset mittaukset työhyvinvoinnin kehittämiseen
  • Uutta näkökulmaa ammattikeittiöihin ja catering-alalle
  • Arviointityökalu matkailupalvelujen ensivaiheen suunnitteluun
  • Ruoan ympäristöjalanjälkien laskentaan uusi ohjeistus

Tulevia tapahtumia:

  • Luonnontuotealan webinaarisarja tiistaisin 28.1. – 25.2. 
  • TyhyTeko kick off -webinaari 29.1.
  • Pientuottajat osana julkisia hankintoja -info 5.2.
  • Vinkkejä suoramyyntiin -webinaari 11.2
  • Työhyvinvointia ammattikeittiöihin ja catering-alalle -työpaja 12.2.
  • Kestävyysraportointi- ja yritysvastuudirektiivi -webinaari 13.2.
  • Eväitä ruokamatkailun kehittämiseen -tapahtuma 14.2.
  • Osta ja myy – toimivat jakelukanavat -webinaari 11.3.
  • Matkailu- ja ravitsemisalan kevään koulutuksia 

Lue kirje tästä.

Samankaltaiset artikkelit