• Lihanjalostus artesaaniruoka kriteerein -työpaja 4.-5.4.2024

    Lihanjalostus artesaaniruoka kriteerein -työpaja 4.-5.4.2024

    Tervehdys, sinä lihan alkutuottaja, lihan suoramyyjä, lihajatkojalosteiden valmistaja, lihajatkojalosteiden kehittämisestä kiinnostunut – tähän työpajaan kannattaa osallistua. Kahden päivän aikana kokeilemme ja valmistamme erilaisia makkaroita, lihanjatkojalosteita,…

    Lue lisää

  • Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus 30.1. klo 10-14

    Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus 30.1. klo 10-14

    Miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia? Millaisia työkaluja on yritysten riskinhallintaan? Millaisia asioita kansainväliset matkailijat arvostavat? Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kutsuu…

    Lue lisää