Ruokaklusterin uutiskirje

Etelä-Savon ruokaklusterin uutiskirje 12/23

Joulukuun uutiskirjeessä aiheina mm.:  

Saimaan Gastronomian juhlavuoden kuulumisia

Saimaan juhlavuoden avajaisia vietetään 2-4.2.2024
European Region of Gastronomy -tunnustus kuuluu kaikille Saimaan alueen asukkaille ja yrittäjille! Taste Saimaa kutsuu alueen toimijoita, yrittäjiä mukaan luomaan ainutlaatuista Saimaan gastronomian juhlavuotta 2024.

Lähiruoantuottaja, haluatko lisätuloja ruokamatkailusta?

Etsimme BASCIL-hankkeeseen mukaan Etelä-Savon alueella toimivia lähiruoantuottajia, jotka haluavat lisätuloja ruokamatkailusta. Onko mielessäsi ollut esimerkiksi tilavierailujen tai jonkin muun tapahtuman järjestäminen tai oletko haaveillut tilapuodin perustamisesta? Mukaan voivat tulla yritykset, joilla ruokamatkailuun laajentaminen on vasta ideavaiheessa sekä yritykset, joilla on jo ruokamatkailuun liittyvää toimintaa.

Asiakasymmärrys tärkeää kansainvälistymisessä

Kansainväliset markkinat tarjoavat eteläsavolaisille yrityksille hienoja mahdollisuuksia. Kohdealueen markkinat olisi viisainta selvittää ennakkoon. Mikä olisi paras jakelukanava, millaisessa pakkauksessa tuotteeni tulisi olla, entä olisiko koemarkkinointiin saatavissa jotain tukea?

Samankaltaiset artikkelit