Joulukuun uutiskirje
Uutiskirjeen sisältö
- xxxxx
- xxxxx
Uutiskirjeen sisältö
Tutustu tästä kirjeeseen.
Etelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä tuodaan esille mm. Saimaan seudun voitokkaita ruokatuliaisia, tukimahdollisuuksia yritysten kehittämistoimiin ja tulevia tapahtumia. Tutustu kirjeeseen tästä.
Etelä-Savon ruokaklusterin helmikuun uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa ruoka-alan kehittämiseen. Uutiskirjeen aiheina: – European Region of Gastronomy Saimaa juhlavuosi 2024 on jo käynnissä– Oletko kiinnostunut kehittämään Itä-Suomen elinkeinokalataloutta?…
Etelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeessä kerromme mm. maakuntamme voitokkaasta lähiruokayrityksestä Ease Organic Oy:stä, Saimaa Local Food Gift Challenge 2025 – voittajista ja tuomme esille laajan kattauksen…
Lokakuun uutiskirjeessä aiheina mm.: Suonenjoen mansikka sai EU:n nimisuojan Suonenjoen mansikka on saanut nimisuojan Euroopan Unionin komission hyväksyttyä Suonenjoen mansikka -nimen rekisteröinnin. Suonenjoen mansikka sai…
Luonnonlaitumet ovat peltojen ulkopuolisia maatalousmaita, joita hoidetaan laiduntamalla tai niittämällä. Ne ovat luonnon monimuotoisuuden kannalta keskeisiä elinympäristöjä. Tervetuloa tutustumaan Lenjuksen maitotilan luonnonlaitumiin Porrassalmen perinteisissä maisemissa….