Ruokaklusteri kansainvälistymisen tukena

Etelä-Savon ruokaklusterin yhtenä tavoitteena on maakunnan ruoka-alan kansainvälistyminen. Kansainvälistymistä edistetään monin eri tavoin niin kehittäjien, rahoittajien kuin yritystenkin kesken. Etelä-Savon upeaa ruoka-alaa ja sen kehittämistä on ilo esitellä Euroopassa.

Eurooppalaisesta klusteriverkostosta tukea eteläsavolaisille ruoka-alan yrityksille -hankkeen toimenpiteissä verkostoidutaan suomalaisten ja eurooppalaisten klustereiden kanssa. Tärkeänä kohtausfoorumina on European Cluster Collaboration Platform (ECCP), jonne Suomesta on ilmoittautunut 47 eri alojen klusteria.

Uusimpaan Aitoja Makuja -lehden artikkeliin on koottu poimintoja Etelä-Savon ruoka-alan kansainvälistymisen edistämiseen tehtävästä työstä. Lue lisää tästä.

Samankaltaiset artikkelit