/

Ruokaklusterin huhtikuun uutiskirje

Etelä-Savon ruokaklusterin huhtikuun uutiskirjeeseen on koottu tuhti kattaus ajankohtaista tietoa maakunnan ruoka-alalle.

  • Ruokaklusterin uudet verkkosivut avattu
  • Ruokaelämykset syntyvät paikallisista raaka-aineista
  • Yhdessä vahvistamme itäsuomalaista kalanjalostusta
  • Taste Saimaa -sisältöpilotointien avoimet haut
  • Food Souvenir from Saimaa – liity mukaan matkalle kansainvälistymiseen
  • Vuoden 2024 luonnontuotteet
  • Ruokavirasto tiedottaa
  • Suvi ry vauhdittaa ruokavientiä
  • Saimaa lautasella -hankkeen tapahtumia
  • Saimaan maistuvimmat after wörkit

Lue lisää näistä aiheista uutiskirjeestä.

Samankaltaiset artikkelit