Ruokaklusterin toukokuun uutiskirje
Etelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä tuodaan esille mm. Saimaan seudun voitokkaita ruokatuliaisia, tukimahdollisuuksia yritysten kehittämistoimiin ja tulevia tapahtumia.
Tutustu kirjeeseen tästä.
Etelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä tuodaan esille mm. Saimaan seudun voitokkaita ruokatuliaisia, tukimahdollisuuksia yritysten kehittämistoimiin ja tulevia tapahtumia.
Tutustu kirjeeseen tästä.
Etelä-Savon ruoka-alan kevään tapahtumia ja hanketietoja.
Uutiskirjeen sisältö
Etelä-Savon ruokaklusterin uutiskirje Lue koko uutiskirje tästä.
Etelä-Savon ruoka-alalla on paljon tapahtumia ja koulutuksia syys-lokakuussa. Ne on koottu Etelä-Savon ruokaklusterin syyskuun uutiskirjeeseen, samoin muita ajankohtaisia aiheita. Syyskuun uutiskirjeessä: Tutustu uutiskirjeeseen tästä.
Etelä-Savon ruokaklusterin toukokuun uutiskirjeessä on esillä ajankohtaisia alueen ruoka-alan tapahtumia sekä uutta tietoa ruoka-alan vaikuttavuudesta ja luomun käytöstä. Tutustu tästä uutiskirjeen sisältöön.
Etelä-Savon ruokaklusterin helmikuun uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa ruoka-alan kehittämiseen. Uutiskirjeen aiheina: – European Region of Gastronomy Saimaa juhlavuosi 2024 on jo käynnissä– Oletko kiinnostunut kehittämään Itä-Suomen elinkeinokalataloutta?…