Yhteinen ruokapöytä – tilaisuudessa keskusteltiin mm. lähiruuan merkityksestä

Yhteinen ruokapöytä -tilaisuus kokosi paikallisia ruoka-alan toimijoita yhteen pohtimaan miten yritykset ja ruokapalvelut voivat huomioida ja tuoda esiin toimintansa kestävyysnäkökulmia, millaisia työkaluja yritysten riskinhallintaan on olemassa ja millaisia asioita kansainväliset matkailijat arvostavat.

Tammikuun lopussa reilut 20 osallistujaa kokoontui Rantasalmella sijaitsevaan Putkisalon Kartanoon nauttimaan hyvästä ruuasta, verkostoitumaan ja keskustelemaan päivän teemoista. Lue blogikirjoitus päivästä täältä.

Tilaisuuden järjestivät Etelä-Savon ruokaklusterin toiminnallistaminen (RUOTO) ja Ilmastoviisas ja muutoskestävä ruokajärjestelmä pellolta kuluttajalle (MURU) -hankkeet.

Samankaltaiset artikkelit