/

Helmikuun Ruokaklusterin uutiskirje

Etelä-Savon ruokaklusterin helmikuun uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa ruoka-alan kehittämiseen.

Uutiskirjeen aiheina:

–  European Region of Gastronomy Saimaa juhlavuosi 2024 on jo käynnissä
–  Oletko kiinnostunut kehittämään Itä-Suomen elinkeinokalataloutta? Liity mukaan!
–  Valtakunnallisessa Aitoja Makuja -lehdessä tuhti paketti ajankohtaistietoa
–  Ruokaoivallus-kilpailu opiskelijoille käynnissä – parhaille 1 000 euroa!
–  Savolainen mustikkakukko nimelle haetaan EU:n nimisuojaa
–  Tule mukaan luomaan tulevaisuuden matkailu- ja ravitsemisalan osaajia Etelä-Savossa! 
–  Uusi interaktiivinen opas EU-rahoitusmahdollisuuksista
–  Lihajalosteita Artesaaniruoka-kriteerein -työpaja 4.-5.4.2024
–  Osta ja myy -treffit 9.4.2024 Savonlinnassa
–  Työkaluja tuotteistamiseen ja tarinallistamiseen koulutuksen avulla
–  Opas ruokahävikin hallintaan 
–  Merkitse ja markkinoi oikein – apuna uusi Ravitsemus- ja terveysväiteopas

Lue lisää tästä

Samankaltaiset artikkelit